## Preliminary Schedule-at-a-Glance

## NABE 54th Annual Conference

Hyatt Regency Atlanta, Atlanta, Georgia Please note: All times subject to change. Time Zone: Eastern Time

## ATTENDEES MUST WEAR THEIR BADGES AT ALL TIMES

MONDAY, February 17, 2025					
03:00 – 06:00 PM	NABE Conference Registration	Grand Foyer			
	TUESDAY, February 18, 2025				
06:30 – 04:00 PM	NABE Conference Registration	Grand Foyer			
	WEDNESDAY, February 19, 2025				
07:00 – 04:00 PM	NABE Conference Registration Open & PCI Sign-In	Grand Foyer			
07:00 – 04:00 PM	Educational Site Visits (Attendees with colored wristlet only)	Ticketed Event			
	Breakfast & lunch provided at the schools				
07:30 – 09:00 AM	Continental Breakfast (Badged Attendees ONLY)				
09:00 – 04:00 PM	NABE Pre-Conference Institutes (PCI Attendees ONLY)	See Program App			
09:00 – 04:00 PM	Wednesday Workshops (Main Conference Attendees ONLY)	See Program App			
12:00 – 01:00 PM	Lunch on your own	On Your Own			
04:30 – 05:00 PM	<ul> <li>NABE Ribbon Cutting Ceremony</li> <li>Welcome Remarks</li> <li>Sponsor of the Year Award</li> <li>Resource Provider of the Year Award</li> </ul>	Grand Hall Foyer			
05:00 – 07:00 PM	NABE Night with the Resource Providers Reception	Grand Hall – Resource Hall			
05:30 – 06:30 PM	Demo Drops and Daily Prize Drawings (Must be present to win)	Grand Hall – Resource Hall			

	THURSDAY, February 20, 2025	
07:00 – 04:40 PM	NABE Conference Registration	Grand Foyer
07:00 – 05:00 PM	Visit the NABE 2025 Sponsors and Resource Providers	Grand Hall – Resource Hall
07:00 – 08:00 AM	Continental Breakfast with the Resource Providers	
08:00 – 08:30 AM	Demo Drops and Daily Prize Drawings (Must be present to win)	Grand Hall – Resource Hall
08:00 – 08:50 AM	50-Minute Concurrent Sessions & Special Interest Groups	See Program App
08:30 – 09:50 AM	80-Minute Concurrent Sessions & Special Interest Groups	See Program App
09:00 – 09:50 AM	50-Minute Concurrent Sessions & Special Interest Groups	See Program App
09:50 – 10:20 AM	Coffee with the Resource Providers Demo Drops and Daily Prize Drawings (Must be present to win)	Grand Hall – Resource Hall
10:30 – 11:50 AM	<ul> <li>NABE Opening General Assembly:</li> <li>Opening Ceremony</li> <li>Welcome Remarks</li> <li>NABE Executive Director's Welcome</li> <li>NABE President Address</li> <li>NABE President Address</li> <li>NABE Board Member Introduction</li> <li>Prestigious Ramon Santiago Award Recognition</li> <li>NABE Diamond Sponsor Remarks</li> <li>Keynote:</li> <li>NABE Membership Meeting</li> <li>Closing Remarks</li> </ul>	Centennial Ballroom
12:00 – 1:10 PM	Lunch on your own	On Your Own
01:20 – 02:10 PM	50-Minute Concurrent Sessions & Special Interest Groups	See Program App
01:20 – 02:40 PM	80-Minute Concurrent Sessions & Special Interest Groups	See Program App
02:40 – 03:10 PM	Coffee with the Resource Providers Demo Drops and Daily Prize Drawings (Must be present to win)	Grand Hall – Resource Hall
02:20 – 03:10 PM	50-Minute Concurrent Sessions & Special Interest Groups	See Program App
03:10 – 03:40 PM	Coffee with the Resource Providers Demo Drops and Daily Prize Drawings (Must be present to win)	Grand Hall – Resource Hall
03:20 – 03:40 PM	80-Minute Concurrent Sessions & Special Interest Groups	See Program App
03:50 – 04:40 PM	50-Minute Concurrent Sessions & Special Interest Groups	See Program App
04:40 – 05:00 PM	Demo Drops and Daily Prize Drawings (Must be present to win)	Grand Hall – Resource Hall
8:00 PM	NABE President's Dance (Open to NABE attendees)	Regency VI & VII

	Friday, February 21, 2025	
07:00 – 04:40 PM	NABE Conference Registration	Grand Foyer
07:00 – 05:00 PM	Visit the NABE 2025 Sponsors and Resource Providers	Grand Hall – Resource Hall
07:00 – 08:00 AM	Continental Breakfast with the Resource Providers	Grand Hall – Resource Hall
08:00 – 05:00 PM	NABE Research Institute	
08:00 – 08:30 AM	Demo Drops and Daily Prize Drawings (Must be present to win)	Grand Hall – Resource Hall
08:00 – 08:50 AM	50-Minute Concurrent Sessions & Special Interest Groups	See Program App
08:30 – 09:50 AM	80-Minute Concurrent Sessions & Special Interest Groups	See Program App
09:00 – 09:50 AM	50-Minute Concurrent Sessions & Special Interest Groups	See Program App
09:50 – 10:20 AM	Coffee with the Resource Providers	Grand Hall – Resource
	Demo Drops and Daily Prize Drawings (Must be present to win)	Hall
10:30 – 11:30 AM	<ul> <li>NABE General Assembly:</li> <li>Welcome Remarks</li> <li>NABE Leadership Award Recognition</li> <li>Keynotes:</li> <li>Closing Remarks</li> </ul>	Centennial Ballroom
11:30 – 01:15 PM	NABE Awards Luncheon (Ticketed Event)	Regency VI & VII
11:30 – 01:15 PM	Lunch on your own	On Your Own
01:20 – 02:10 PM	50-Minute Concurrent Sessions & Special Interest Groups	See Program App
01:20 – 02:40 PM	80-Minute Concurrent Sessions & Special Interest Groups	See Program App
02:40 – 03:10 PM	Coffee with the Resource Providers Demo Drops and Daily Prize Drawings (Must be present to win)	Grand Hall – Resource Hall
02:20 – 03:10 PM	50-Minute Concurrent Sessions & Special Interest Groups	See Program App
03:10 – 03:40 PM	Coffee with the Resource Providers Demo Drops and Daily Prize Drawings (Must be present to win)	Grand Hall – Resource Hall
03:20 – 04:40 PM	80-Minute Concurrent Sessions & Special Interest Groups	See Program App
03:50 – 04:40 PM	50-Minute Concurrent Sessions & Special Interest Groups	See Program App
04:40 – 05:00 PM	Demo Drops and Daily Prize Drawings (Must be present to win)	Grand Hall – Resource Hall

Saturday, February 22, 2025			
07:00 – 11:20 AM	NABE Conference Registration	Grand Foyer	
07:00 – 08:00 AM	Continental Breakfast	Regency VI	
08:00 – 11:20 AM	NABE Parent Institute	Regency VII &	
		Regency V	
08:00 – 09:20 AM	Panel Discussions & Workshops	See Program App	
08:30 – 09:20 AM	Panel Discussions & Workshops	See Program App	
09:30 – 10:20 AM	50-Minute Concurrent Sessions & Special Interest Groups	See Program App	
10:30 – 11:20 AM	50-Minute Concurrent Sessions & Special Interest Groups	See Program App	
11:20 AM	NABE Conference Registration Closes	Grand Foyer	
11:30 – 12:30 PM	Lunch on your own	On Your Own	
12:40 – 02:00 PM	NABE Parent Institute	Regency VII &	
		Regency V	
12:40 – 02:00 PM	Panel Discussions & Workshops	See Program App	
02:10 – 03:00 PM	<ul> <li>NABE Closing Plenary:</li> <li>Welcome Remarks by the NABE Executive Director</li> <li>Plenary Speaker:</li> <li>Grand Prize Drawing for NABE 2026 (must be present to win)</li> <li>Closing Remarks</li> </ul>	Centennial Ballroom	

For more information and updates, please visit <u>www.nabe-conference.com</u> NABE RESERVES THE RIGHT TO REVISE THIS SCHEDULE AS NEEDED